‹ Terug

automatiseren t/m 10

Hieronder staan filmpjes die gebruikt kunnen worden bij het automatiseren t/m 10. Bij sommige filmpjes hoort een werkblad die mee naar huis gegeven kan worden. Op het werkblad staan twee qr-codes die linken naar het bijbehorende filmpje. Zo kan op twee manieren geoefend worden. (met werkblad en met filmpjes)

 

 

sommenflitsen 1

 

Bij sommenflitsen 1 worden de erbij sommen met de antwoorden t/m 7 door elkaar geflitst. Bij sommen-flitsen schildpad is het tempo van het flitsen langzamer dan bij de sprinkhaan.  Bij deze twee filmpjes hoort werkblad 1.

 

 

 

 

sommenflitsen 2

 

Bij sommenflitsen 2 worden de eraf sommen met de antwoorden t/m 7 door elkaar geflitst. Bij sommen-flitsen schildpad is het tempo van het flitsen langzamer dan bij de sprinkhaan. Bij deze twee filmpjes hoort werkblad 2.

 

 

 

 

sommenflitsen 3

 

Bij sommenflitsen 3 worden de erbij en eraf sommen met de antwoorden t/m 7 door elkaar geflitst. Op de helft van het filmpje komt er muziek. Hierop kunnen de leerlingen even bewegen. Bij sommen-flitsen schildpad is het tempo van het flitsen langzamer dan bij de sprinkhaan. Bij deze twee filmpjes hoort geen werkblad.

 

 

 

sommenflitsen 4

 

Bij sommenflitsen 4 worden de erbij sommen met de antwoorden 8 t/m 10 door elkaar geflitst. Bij sommen-flitsen schildpad is het tempo van het flitsen langzamer dan bij de sprinkhaan. Bij deze twee filmpjes hoort werkblad 3.

 

 

 

 

sommenflitsen 5

 

Bij sommenflitsen 5 worden de eraf sommen met de antwoorden 8 t/m 10 door elkaar geflitst. Bij sommen-flitsen schildpad is het tempo van het flitsen langzamer dan bij de sprinkhaan. Bij deze twee filmpjes hoort werkblad 4.

 

 

 

 

 

sommenflitsen 6

 

Bij sommenflitsen 6 worden de erbij en eraf sommen met de antwoorden van 8 t/m 10 door elkaar geflitst. Op de helft van het filmpje komt er muziek. Hierop kunnen de leerlingen even bewegen. Bij sommen-flitsen schildpad is het tempo van het flitsen langzamer dan bij de sprinkhaan. Bij deze twee filmpjes hoort geen werkblad.