‹ Terug

b en d woorden

b-woorden flitsen

 

Drie filmpjes waarin woorden worden geflitst met de b. De woorden bestaan uit letters die aangeboden zijn t/m kern 5 van Veilig leren lezen (Kim-versie). De drie fimpjes zijn hetzelfde alleen zijn er drie snelheden in het flitsen van de woorden: de schildpad 8 sec., de kikker 5 sec. en de sprinkhaan 2 sec. Bij deze filmpjes is ook een leesblad beschikbaar. Daar staan b-woorden op en drie qr codes die linken naar de drie filmpjes. Zo kunnen ze ook van het blaadje af oefenen als ze zonder tijd willen oefenen. 

 

 

 

Klik op de afbeeldingen om bij de filmpjes of het leesblad te komen.

 

 

d-woorden flitsen

Drie filmpjes waarin woorden worden geflitst met de d. De woorden bestaan uit letters die aangeboden zijn t/m kern 5 van Veilig leren lezen (Kim-versie). De drie fimpjes zijn hetzelfde alleen zijn er drie snelheden in het flitsen van de woorden: de schildpad 8 sec., de kikker 5 sec. en de sprinkhaan 2 sec. Bij deze filmpjes is ook een leesblad beschikbaar. Daar staan b-woorden op en drie qr codes die linken naar de drie filmpjes. Zo kunnen ze ook van het blaadje af oefenen als ze zonder tijd willen oefenen. 

 

Klik op de afbeeldingen om bij de filmpjes of het leesblad te komen.

 

 

b en d woorden flitsen

Drie filmpjes waarin woorden worden geflitst met de b en de d. De woorden bestaan uit letters die aangeboden zijn t/m kern 5 van Veilig leren lezen (Kim-versie). De drie fimpjes zijn hetzelfde alleen zijn er drie snelheden in het flitsen van de woorden: de schildpad 8 sec., de kikker 5 sec. en de sprinkhaan 2 sec. Bij deze filmpjes is ook een leesblad beschikbaar. Daar staan b en d woorden op en drie qr codes die linken naar de drie filmpjes. Zo kunnen ze ook van het blaadje af oefenen als ze zonder tijd willen oefenen. 

Klik op de afbeeldingen om bij de filmpjes of het leesblad te komen.

 

kaartjes met b en d woorden

Met deze kaartjes kunnen de b en d woorden op een andere manier geoefend worden. Knip de kaartjes los. 

Klik op de afbeelding om bij het bestand te komen.

b en d woorden oefenen in  de Presenter van Prowise

In dit bestand van de Presenter van Prowise staan alle drie de woordlijsten en linken naar de filmpjes overzichtelijk bij elkaar. Zo heb je een bestand waarmee je op het digibord fijn kunt oefenen. Sla dit bestand op in je eigen account, door hieronder op de afbeelding te klikken.

 

Klik op de afbeelding om bij het bestand te komen.