‹ Terug

lettersteentjes

Ze zijn weer verkrijgbaar!!!!!


Een set met de letters voor groep 3.
De witte plastic steentjes passen op de originele duplostenen en op de bouwplaat van Duplo.
Wat zo bijzonder is aan deze steentjes? Het zijn géén hoofdletters, de medeklinkers zijn in het zwart afgedrukt, de klinkers in het blauw en de lange en tweetekenklanken staan steeds op één steentje. Zo kunnen de kinderen woorden maken met de 35 letters zoals het op school wordt aangeboden.

 

De set bestaat uit 36 witte plastic steentjes (3cm x 3 cm), een stickervel met de 35 stickers waarop de letters van groep 3 staan afgedrukt en een wachtwoord om bij het extra materiaal te komen.
Je kunt zelf de letterstickers op de steentjes plakken en het 'bouwen' met letters kan beginnen. De twee extra steentjes kun je bij verschillende spelletjes gebruiken.
Juf Digi maakt het natuurlijk weer bijzonder en geeft iets extra's. Zij probeert jullie te helpen met allerlei verschillende ideeën. Daarom krijg je na aankoop van de set, een wachtwoord bij het pakket. Met dit wachtwoord kom je hieronder bij de pagina waar lesmateriaal staat om met de letters van kern 2 t/m kern 6 (van Veilig leren lezen) te oefenen. Het zijn veel A3 formaat werkbladen waarmee de woorden van de kern geoefend kunnen worden. Denk aan puzzelen met de steentjes, pijlentaal, boggle, scrabble, rebussen, woordzoekers en meer van dat soort opdrachten. Je kunt de letters dus ook zonder bouwplaat gebruiken. Hieronder zie je al wat lesmateriaal afgebeeld staan. 
De letter, plaatje, woord kaartjes (te zien op de foto hiernaast) zijn los verkrijgbaar in de webshop. Deze kun je ook bij de lettersteentjes gebruiken. Deze kaartjes zitten dus niet bij het extra materiaal.

 

Ga snel naar de webshop en zorg dat je de steentjes in je bezit krijgt. Om zo op veel verschillende manieren met de steentjes aan slag te kunnen.

 

 

Klik hieronder op de button om bij het extra materiaal te komen. Gebruik hiervoor het wachtwoord dat bij het pakket zit.