‹ Terug

kleikaarten (pdf bestanden)


Bij kern start t/m kern 6 zijn er kleikaarten, zodat kinderen die dat nodig hebben op een leuke manier kunnen oefenen met de aangeboden letters. Voor iedere letter een gelamineerd A3 formaat blad met verschillende opdrachten. Deze opdrachten kunnen gedaan worden met zacht blijvende klei. Bij de opdrachten kunnen ze kleine balletjes klei neerleggen. Ze kunnen iets kleien met een bepaalde letter. Je kan ook letterstempels gebruiken om in de klei te drukken en zo woorden te maken. 

Bij dit materiaal krijg je ook een link naar een bestand in de presenter van Prowise. Daar staan alle kaarten in, waardoor je het eenvoudig kan uitleggen.

Welk kind wil nu niet extra oefenen met dit materiaal?
De bestanden zijn te koop in de webshop.

 

 

de kaarten van de kern start t/m kern 6

 

 Tip!

Om alle kaarten niet te hoeven lamineren, zou je deze onderlegger kunnen gebruiken. Deze is te koop bij Amazone. Wanneer de link hieronder niet werkt kun je bij Amazone zoeken naar Office Marshal bureauonderlegger. Je moet dan de semi-transparant mat kiezen. 
Op deze manier leg je het A3 vel onder de onderlegger. Plak de onderlegger vast met een stukje tape op de tafel en het werken met de kleikaart kan beginnen.